Individualni program za obvladovanje stresa
Različne ustanove in organizacije v Sloveniji nudijo teoretična in malo praktičnih izhodišč spoprijemanja in obvladovanja stresa. Prednost našega programa je prav v tem, da skozi program osvojite praktične metode,tehnike in orodja za učinkovito spopadanje s stresom in obremenitvami vsakdanjega življenja. Preberi več...

Stalna izpostavljenost stresu lahko v skrajnem primeru vodi v resna duševna in telesna obolenja. S stresom so povezane mnoge bolezni, ki imajo negativen vpliv na naš organizem. Pomembno je, da se naučimo prepoznati stres tako na telesni kot mentalno čustveni ravni, ga obvladati kajti stres lahko močno zmanjšamo, če odpravimo nekonstruktovne vzorce razmišljanja, čustvovanja in  vedenja.

 

Delavnice o stresu nudijo v različnih ustanovah in organizacijah po Sloveniji z namenom ozaveščati ljudi o pomenu stresa v vsakdanjem življenju. Skozi vsebino teh delavnic je zaznati primanjkljaj praktičnega usposabljanja udeležencev, da bi se uspešno spopadali s stresom. Prednost našega programa je prav v tem, da skozi proces osvojite praktična orodja za učinkovito spopadanje s stresom in obremenitvami vsakdanjega življenja. 

 

POTEK DELAVNICE

Delavnica poteka individualno ali v manjši skupini 5 tednov (1x tedensko - 90 minut) 

 

KOMU JE DELAVNICA NAMENJENA

Delavnica je namenjena vsem, ki si želijo naučiti učinkovito spoprijemati z obremenitvami, ki jih prinaša stresno življenje in s tem izboljšati kakovost življenja.

 

VSEBINA

 

MODUL 1

Teoretična psihološka izhodišča stresa

Kvaliteta prehrane v povezavi s stresom

 

MODUL 2

Motnje in bolezni povezane s stresom in obremenitvami

Razvoj bolezenskih stanj kot posledica stresa

 

MODUL 3

Hranilna živila za boljše delovanje možganov in boljše počutje

 

MODUL 4

Načini obvladovanja in sporijemanja s stresom

 

 

 

CENA PROGRAMA = 250eur (možnost plačila na obroke)

 

Pokličite in si rezervirajte prost termin 

 

Lp, Mag.Damjan Verhovc

Magister psihosocialne pomoči 

Uni.dipl.prof.športne vzgoje