Kineziološki in terapevtski center
"Mental and physical health represent two sides of the same coin".

Idejo in poslanstvo kineziološkega in terapevtskega centra je pred leti ustvaril profesor športne vzgoje in magister psihosocialnega svetovanja Damjan Verhovc. Verjamemo, da resnično dobro počutje zahteva harmonijo med optimalno telesno pripravljenostjo, dobrim duševnim zdravjem in čustvenim blagostanjem. Skozi leta predanosti trdemu delu smo v centru združili kvalitetne storitve na ključnih področjih življenja - sprostitev, regeneracije in masaže, psihoterapevtskega svetovanja in osebnega trenerstva. V našem centru gre za kombinacijo kvalitetnega in strokovnega znanja, zavezanosti k skrbi za posameznika in dobrega ugleda. Zavedamo se, da samo vrhunske in kakovostne storitve vodijo v trajnost uspeha. Prednost naših storitev je prav v našem načinu dela, kjer posameznika obravnavamo individualno s strokovnim pristopom. Storitve izvajamo v Šentvidu in v prostorih Športnega centra Millenium-BTC.

Storitve izvajamo v Šentvidu in Ljubljanjskem BTC-ju, v prostorih Športnega centra Millenium.

V sklopu naših storitev nudimo strokovne masaže, psihosocialno pomoč in svetovanje, psihološko pripravo in psihološko podporo športniku, prehransko svetovanje, postrehabilitacijo, osebno trenerstvo in različne delavnice.

 

Pri nas svetujejo in opravljajo delo izobraženi kadri iz Fakultete za šport, Fakultete za uporabne družbene študije, fizioterapije ter drugih strokovnih izobraževalnih programov. Naša ekipa je zavezana k stalnemu izobraževanju za zagotovitev profesionalne rasti. Tako v sklopu naših programov nudimo različne strokovne storitve z najnovejšimi znanstvenimi dognanji. 

 

Več o naših programih in storitvah si lahko ogledate pod rubriko "Programi".