Masažni salon
V prijetnem in toplem ambientu masažnega salona si privoščite sprostitev in se prepustite našim maserjem, da poskrbijo za vaš vsakdanji stres, napetost in morebitne bolečine. V našem salonu nudimo klasično, športno, terapevtsko masažo in refleksno masažo stopal. Preberi več...

Klasična masaža

Klasična masaža je sprostilna masaža, ki se je kot terapevtska metoda zaradi njenih sprostilnih učinkov obdržala vse do danes. Njeni učinki so izboljšanje krvnega in limfnega obtoka, sprostitev mišic in kit, zmehčanje otrdlin in zlepljenih tkiv, boljša elastičnost kože ter hitrejša regeneracija tkiv.
 
Športna masaža je namenjena tako vrhunskim kot rekreativnim športnikom. Cilj športne masaže je povrniti prvotno in optimalno delovanje mišic po naporu in ponavljajočih se obremenitvah.
 
Protibolečinska masaža
Pri protiboelčisnki masaži se osredotočamo na boleče in napete mišice ter druga mehka tkiva. S pomočjo terapevtskih tehnik masiranja vplivamo na sprostitev kronične napetosti mišičja.
 

Refleksna masaža stopal

Refleksna masaža stopal deluje po principu obravnave celotnega telesa, pri čemer naša stopala delujejo kot ogledalo našega notranjega telesa. Masiranje refleksnih živcev v stopalih spodbuja notranje organe k razstrupljevanju in sproščanju stresa in napetosti pri čemer energija prosto steče. Refleksoterapijo priporočamo ljudem z akutnimi težavami, saj z masažo odpravljamo bolečine in napetost.  

 

 

CENIK