Kombiniran program post-rehabilitacije
Posameznik se vključi v proces post-rehabilitacije, kjer izvaja kombinacijo kinezioterapevtskih vaj, katerim vedno sledi protibolečinska masaža poškodovanega dela telesa.

Posamezna enota traja skupaj 60min in se razdeli na 30 minutno izvajanje kinezioterapevtskih vaj, ki so namenjene rehabilitaciji poškodovanega dela telesa ter 30 minutno protibolečinsko masažo, ki jo maser določi glede na stanje in odziv poškodovanca po končanih kinezioterapevtskih vajah.

 

Tako omogočimo poškodovancu kar najhitrejšo okrevanje in zmanjšanje tveganja za ponovitev poškodbe. Trajanje post-rehabilitacije po poškodbi je odvisno od vrste in stopnje poškodbe.

 

 

Paket post-rehabilitacije za rekreativne športnike

Paket post-rehabilitacije za vrhunske športnike

Paket post-rehabilitacije za poškodovane osebe

 

Post-rehabilitacija po poškodbi:
Po poškodbi je potrebno okrepiti poškodovani del telesa, kar pa zahteva varno, specifično in postopno napredovanje. Pri nas se zavedamo kako pomembno je obdobje po fizioterapiji, saj smo po fizioterapevtski obravnavi večinoma prepuščeni sami sebi. Trener v post-ehabilitacijski proces vključuje kinezioterapevtske vaje, katerim sledi protibolečinska masaža in vas s svojim strokovnim znanjem vodi do hitrejšega okrevanja.

Športna post-rehabilitacija:
Športna post-rehabilitacija je namenjena tako vrhunskim kot rekreativnim športnikom. V programu specifične rehabilitacije (kinezioterapija) se izvaja program s terapevtskimi vajami in protibolečinsko masažo,  ki zagotovi čim hitrejšo vrnitev v tekmovalni proces in zmanjša tveganje za ponovitev poškodbe. Kinezioterapiji pravimo tudi rehabilitacijska športna terapija. Pomeni obliko funkcionalnega zdravljenja, kjer se uporablja gib, oziroma gibanje, kot sredstvo popolne ozdravitve. Gre za rehabilitacijo po akutnih in kroničnih poškodbah gibalnega aparata športnikov. Vaje se postopno povezujejo v specifično obliko športne panoge.

 

CENIK