O centru
"Mental and physical health represent two sides of the same coin".

Idejo in poslanstvo strokovnega Centra terapij je pred leti pričel ustvarjati prof. športne vzgoje in mag. psihosocialnega svetovanja Damjan Verhovc. Skozi leta predanosti trdemu delu je v centru združil kvalitetne storitve na področju mentalnega zdravja, telesne sprostitve in osebnega trenerstva. Verjamemo, da resnično dobro počutje zahteva harmonijo med optimalno telesno pripravljenostjo, dobrim duševnim zdravjem in čustvenim blagostanjem. V našem centru gre za kombinacijo kvalitetnega in strokovnega znanja, zavezanosti k skrbi za posameznika in dobrega ugleda. Zavedamo se, da samo vrhunske in kakovostne storitve vodijo v trajnost uspeha. Prednost naših programov je prav v našem načinu dela, kjer posameznika obravnavamo individualno s strokovnim pristopom.

Storitve izvajamo v Ljubljanjskem BTC-ju, v prostorih Športnega centra Millenium.

 

V sklopu naših storitev nudimo strokovne masaže, psihosocialno/psihoterapevtsko svetovanje, psihosocialno svetovanje v športu, prehransko svetovanje, postrehabilitacijo, osebno trenerstvo in različne delavnice.

 

Pri nas svetujejo in opravljajo delo izobraženi kadri iz Fakultete za šport, Fakultete za uporabne družbene študije, Fizioterapije ter drugih strokovnih izobraževalnih programov. Naša ekipa je zavezana k stalnemu izobraževanju za zagotovitev profesionalne rasti. Tako v sklopu naših programov nudimo različne strokovne storitve z najnovejšimi znanstvenimi dognanji. 

 

Več o naših programih in storitvah si lahko ogledate pod rubriko "Programi".