Prehransko svetovanje: Aplikacija za enostavno izdelavo jedilnika
Spreminjanje načina vsakdanjega življenja je težka naloga. Pa vendar se lahko k boljšemu zdravju približate že z malimi koraki, ki se bodo čez čas seštevali in na koncu povečali kvaliteto vašega življenja. Več...

Odločitev za veliko spremembo v življenju nas lahko na trenutke kar preplaši.

 

Ob vsej obilici nasvetov, člankov, knjig in različnih teorij kako se pravilno prehranjevati, da boste dosegli zdravo in zavidljivo postavo, ste po vsej verjetnosti že precej zmedeni. Morda celo ne veste kako naprej. Mi imamo rešitev za vas. Z našo pomočjo vam bodo ti koraki lažji. Lahko izberete storitev, kjer vam mi sestavimo personaliziran jedilnik ali pa izberete možnost samostojne izdelave jedilnika s pomočjo spletne aplikacije MojeKalorije.

 

Programi in metode, ki jih uporabniki uporabljajo v aplikaciji so znanstveno dokazani in strokovno utemeljeni. Aplikacija v prvi vrsti ponuja tri osnovne programe. Na samem začetku izberete enega od treh osnovnih programov (izguba, vzdrževanje in pridobivanje telesne mase (kg)), odvisno od cilja, ki ga želite doseči. Izbrani program vas vodi skozi celoten proces, ki je potreben za nemoteno sestavo jedilnika. 

 

Veliko ljudi ima težave, kako s pravilno prehrano začeti. V programu se uporabljajo sistematični, postopni koraki, ki so se v praksi izkazali kot zelo učinkoviti. Ne prakticiramo diet in ekstremnih prehranjevalnih režimov.

 

Prehranjevanje je lahko eden največjih užitkov in zdrava hrana niti slučajno ne pomeni odrekanja vašim najljubšim jedem. Glejte na svojo novo odločitev v pozitivni luči, to vas bo motiviralo in vas opomnilo, da gre za izziv in ne za brezsmiselno odrekanje vsemu, kar imate radi.

 

Odločite se torej za bolj zdrave prigrizke in mirnejše življenje ter uživajte vedoč, da živite vedno bolje. 

Povezava do spletne aplikacije:

http://www.mojekalorije.si/