Program zdravega hujšanja

Želite izgubiti odvečno telesno težo in preoblikovati telo še pred poletjem?

 

Ste razmišljali o varnem in uspešnem programu za izgubo odvečne telesne teže?

 

Če želite doseči in dolgoročno ohraniti zdravo telesno težo se je potrebno osredotočiti na spremembo življenjskih navad. Uspešni programi za zmanjšanje telesne teže bi morali spodbujati zdrave vedenjske spremembe, ki vam pomagajo varno izgubiti odvečno telesno težo.

 

Pri nas se lahko vključite v individualni ali skupinski program (najmanj tri osebe), kjer vam pomagamo spremeniti življenjski slog, s katerim boste dosegli in ohranili optimalno telesno težo. Program izvaja ekipa izkušenih strokovnjakov na področju prehranskega svetovanja, telesne vadbe in osebnostne rasti.

 

Kako začeti?

 

Vabimo vas na undividualni brezplačni posvet, kjer vam predstavimo celotni potek programa in vse potrebne strategije za dosego zastavljenega cilja.

 

Koliko časa traja program?

 

Program zdravega hujšanja traja skupaj 2 meseca. Z osebnim trenerjem vadite na prostem 2x tedensko (60 min).

 

Kako program poteka?

 

Na začetku določimo kratkoročne in dolgoročne cilje ter opredelimo pomen motivacije. Sledijo telesne meritve, prehransko svetovanje in nato izdelava personaliziranega jedilnika. Hkrati pričnete s treningi z osebnim trenerjem, ki trening vsakokrat prilagodi vašim trenutnim zmogljivostim in vas spodbuja pri doseganju ciljev.

 

Nagrada

 

Lasten trud je potrebno tudi nagraditi, zato vas ob zaključku programa nagradimo s strokovno masažo v našem masažnem salonu.

 

Cena 

 

Individualni 2-mesečni program - 2 x 280 eur

Skupinski 2-mesečni program - 2 × 100 eur/osebo

 

Ne zamudite priložnosti in nas kontaktirajte 040 77 22 11

 

Ekipa Center terapij