Psihofizična kondicija

Posamezniki običajno poiščejo osebnega trenerja z željo povečati fizično kondicijo in s tem vplivati na dvig lastne storilnosti in dobrega počutja.  Zdi se dober začetek vendar pa je ključnega pomena za uspešen in dolgotrajen učinek celovit pristop. 

 

Skozi desetletje delovanja na področju osebnega trenerstva in leta delovanja na področju psihoterapevtskih storitev in svetovanj sem spoznal, da je k človeku za dobro počutje, blagostanje in splošno zdravje potrebno pristopiti tako na telesni kot mentalni ravni, saj je človek namreč kompleksno bitje z neločljivimi sistemi. 

 

Moje poslanstvo je vadečemu vzpostaviti glavne temelje psihofizične kondicije in tako posamezniku omogočiti bolj kakovostno in zdravo življenje. 

 

V ta namen sem zasnoval koncept za konkretno in trajno izboljšanje psihofizične kondicije, ki temelji na kombinaciji treninga za mentalno in telesno moč. Tako boste skozi vadbo v fitnesu razvili potrebno fizično moč, hkrati pa tudi skozi mentalni trening moči pridobili sklop praktičnih psiholoških znanj, s pomočjo katerih boste zmanjšali možnost, da bi izgubili občutek lastne notranje moči ob soočanju z vsakodnevnimi življenjskimi situacijami.

  

Komu je trening namenjen:

  • tistim, ki bi si želeli preventivno pripraviti na stres
  • tistim, ki se že spopadate s kroničnim stresom in izgorelostjo;
  • tistim, ki želite shujšati;
  • tistim, ki ste že fizično aktivni, pa niste zadovoljni z rezultati
  • ...

 

Seveda pa je vsak posameznik drugačen; vsebinski moduli bodo prilagojeni vam.

Pokličite in trening bomo prilagodili vašim ciljem.

 

Damjan Verhovc

Profesor športne vzgoje

Osebni trener v ŠC Millenium

Kognitivno vedenjski terapevt