Psihološko svetovanje - Orodja za konstruktivne spremembe
Tudi najuspešnejši ljudje potrebujejo nekaj izobraževanja o osnovnih življenjskih spretnostih, kot so načini premagovanja stresa, načini obvladovanja jeze in ravnanja z nezdravimi čustvi ter o načinu komuniciranja. Več...

"Teaching clients does not mean telling"

"S predpostavko pomembnosti poučevanja spretnosti in prepoznavanje ter odpravljanje kognitivnih distorzij med terapijo klienti dobesedno spremenijo svoja življenja.

Sodobni način psihoterapije in svetovanja je vedno bolj edukacijski in ne vključuje samo poslušanje ter podpiranje klienta ob njegovih stiskah in težavah.

Kot se je izkazalo v praksi potrebujejo tudi najuspešnejši ljudje nekaj izobraževanja o osnovnih življenjskih spretnostih kot so načini premagovanja stresa, načini obvladovanja jeze in ravnanja z nezdravimi čustvi ter o načinu komuniciranja ne da bi pri tem prišlo do pasivnega ali agresivnega vedenja. Takšnih spretnosti nas v šoli niso učili. Sodobnejši proaktiven pristop, ki ga uporabljamo v terapiji omogoča klientom spoznati orodja s katerimi si pomagajo pri konstruktivnih spremembah.

V kolikor si želite spoznati orodja za spremembo nekonstruktivnih vzorcev delovanja in spoznati življenjske spretnosti vas vabimo, da se prijavite na prvi posvet na elektronski naslov: info@centerterapij.si ali damjan.verhovc@gmail.com