O centru
Idejo in poslanstvo strokovnega Centra terapij je pred leti pričel ustvarjati prof. športne vzgoje in mag. psihosocialnega svetovanja Damjan Verhovc. Skozi leta predanosti trdemu delu je s sodelavci v sklopu Centra terapij razvil kvalitetne storitve na različnih strokovnih področjih in to zdaj Center terapij vodi k odličnosti. Gre za kombinacijo kvalitetnega in strokovnega znanja, zavezanosti k skrbi za posameznika in dobrega ugleda. Zavedamo se, da samo vrhunske in kakovostne storitve vodijo v trajnost uspeha. Prednost naših programov je prav v našem načinu dela, kjer posameznika obravnavamo individualno s strokovnim pristopom.

Storitve izvajamo v Ljubljanjskem BTC-ju, v prostorih Športnega centra Millenium, v prostorih Strokovnega centra zdravja (Atlantis) ter tudi drugod, kjer nudimo programe in storitve, ki ustrezajo potrebam vsakega posameznika. V sklopu naših storitev nudimo masaže, psihoterapijo/svetovanje, psihološko pripravo športnika, prehransko svetovanje ter postrehabilitacijo in osebno trenerstvo. 

 

Pri nas svetujejo in opravljajo delo izobraženi kadri iz Fakultete za šport, Fakultete za uporabne družbene študije in drugih strokovnih izobraževalnih programov. Naša ekipa je zavezana k stalnemu izobraževanju za zagotovitev profesionalne rasti. Tako v sklopu našega centra nudimo različne strokovne storitve z najnovejšimi znanstvenimi dognanji. 

 

Več o naših programih in storitvah si lahko ogledate pod rubriko "Programi".